Hei igjen..

Dette er en test da bloggen er totalt forandret siden sist jeg skrev (som er grunnen til tørken) Her er mye å lære før denne bloggen kommer opp å gå igjen. Det er rikelig med nye finesser for å gjøre det ekstra vanskelig for en enkel sjel. Men har virkelig tenkt til å sette av tid å gjøre et forsøk med å komme i gang på nytt. Kan til og med hende at jeg rekker å lære alt før neste modernisering…

Enda utforsker jeg alt det nye og bare prøver meg fram for å bli kjent. Kanskje blir det noen klønete innlegg før jeg skjønner hvordan alt fungerer men har kanskje kommet noen skritt i riktig retning hvert fall med å oppdatere alle innstillingene. Så nå får det prøves ut.

Den gamle bloggen (før forandringen) var ikke åpen for kommentarer så var ikke klar over at flere hadde sendt inn sine tilbakemeldinger. Jeg får bare takke for det i denne omgang og før jeg kjenner oppsettet forsøker jeg å stenge kommentarfeltet slik det var tidligere.

Hilsen fra Bente