Simply The Best..♡

Mor til Skvå L kull 2013 – M kull 2014 – N kull 2016

NUCH Jilloc’s Velvet Touch

Født 09.09.09 hos Florence og Rune i Sverige.

Det var mange pene hunder i kullet men denne lille fargeklatten på bildet fanget min interesse så jeg sendte en forespørsel med et ord. Avlshund ? Jeg kjøpte henne ikke med tanke på utstilling men hun hadde alt jeg kunne ønske meg av en valp og mer til. Gleden var stor den dagen jeg kunne reise til Sverige for å hente min lille valp som skulle få kallenavnet Sandy. Nok en hund ble oppkalt etter min kjære schaefertispe med registreringsnavnet Rexheim Sandy som jeg fikk beholde i 13 fine år ♡

Sandy kom hjem..

“Sandy” ble et muntert tilskudd i flokken. Hun elsket oppmerksomhet og ville tidlig hilse på alle hun møtte på sin vei. Med sin ynde og sjarm fikk hun som oftest kontakt med alle slik hun så gjerne ville. Sosial og godlynt hund.

“Sandy” deltok etter hvert på mange utstillinger og som junior ble hun flere ganger tildelt reserve-cert på store NKK utstillinger med opptil 60-70 påmeldte dalmatinere. Hun dro inn BIS på klubbutstilling med 58 påmeldt i rasen. Store utstillinger og mange fine minner å se tilbake på. Sandy har oppnådd tittelen Norsk utstillings champion.

Med sin kraft og sterke farger fikk hun enten topp eller bunnplasseringer. Mange dommere elsket hennes type mens andre syntes nok hun hadde for mye av alt…

Sandy Best In Show 58 påmeldt NDK

Det har vært hjelpsomme handlere som har overtatt å vise Sandy i konkurranse da matmor veldig ofte fikk både mor og datter samtidig i Championklasse eller i Beste tispe klassen.

Sandy ble mor til 3 kull.

Gleden var på topp da hun fikk resultat HD A på røntgen av hoftene. Det kunne ikke bli bedre. Sandy skulle bli mor for første gang. Skvå L-kull ble født i 2013.

Lotta beholdt vi selv i dette kullet. Hennes bror Ch Skvå Luxury Item ble solgt til Danmark og ble en meget godt kjent hund rundt om i de mange land med mange championat titler samt World Junior Winner 2014 og senere World Winner på World Dog Show i Amsterdam 11.august 2018.

Noen bilder av Sandys mange fine prikkebarn gjennom tidene følger..

Skvå Let It Be Me “Lotta” L-kullet 2013 (Zero & Sandy)
L-kull og M-kull
(Int Nord UCH Jilloc`s Zero Zero Zeven & Jilloc`s Velvet Touch)

Hun ga mye av seg selv til sine valper og mange av disse er godt kjent i utstillingsmiljøet og deltatt rundt om i verden mens flere aldri har blitt vist i ringen. Mange vakre hunder hunder har det blitt og hun delte raust av sitt gode gemytt.

N-kull født 2016 CIB NORD UCH Fuel For Life & N UCH Jilloc’s Velvet Touch.

Frisk og sunn i sinn og skinn. Brukt skjerm en gang i sitt liv så langt (snart 11 år i skrivende stund) Da hadde hun vært uheldig og revet av seg neglen på en tå som ble betent.

Sandy er farmor til to kull i England og et i Danmark.. ♡

Hun er nå mormor til Skvå O-kull her i Norge hvor vi har beholdt Skvå One Up “Lily” i vår flokk og tilknytter oss to fine gutter fra kullet. Sandys gode gener er viktige å ta med oss videre..♡

Skvå On Track “Robin” er en av disse. Eier Trine Mostrøm som også er matmor og trener til Terapihunden Skvå Marshall “Petter” (Norges første dalmatiner som Besøks og Terapihund)

Den andre hannhunden er Skvå One Direction ” Oliver” eier er Torunn Jacobsen som er matmor til Skvå Mistress “Matilde” etter Sandy. Hun var tidligere eier av Skvå Enja Lee og senere Skvå Hurricane som ble 12 år gammel ♡

Skvå One Up
(Multich Jilloc’s Five Star & Skvå Norwegian Design)
Sandy

Foto 11 år – Sandy fyller 13 år i september 2022♡