Hei igjen !

Ja nå er det en stund siden det har blitt noe nytt. Det har ikke vært så enkelt å få til alt dette nye når selve hjemmesiden er så stor. Omleggingen har tatt tid. Mangler enda mye på at hjemmesiden skal fungere som normalt, men valgte å ta en pause og heller forsøke en blogg…

Det har hendt så mye nytt siden sist men først av alt vil jeg gratulere vår jubilant !!

Skvå Hurricane født 11.mai 2003 har fylt 12 år. Eier Torunn Jacobsen

(N S UCH NORDV-02 Spotnik`s Snow Storm & N S UCH Skvå Candy)

“Herman” har vært en fin hund å ha med på turer sier hans eier. Pakkes utstillingsbaggen er han fortsatt superklar til å hoppe inn i bilen og bli med. Matmor har pyntet veggen med mange av hans fargerike trofeer gjennom tidene. Torunn og “Herman” stilte mye på NHL utstillinger og han fikk tittelen norsk og svensk utstillingschampion der – ja kanskje mer enn det også. Mange flotte premier og rosetter som nok burde få NKK til å rødne av sine små puslete priser til vinnerne.

Skvå Huricane “Herman” etter til min egen kjæreste Candy. Han har arvet sin mors trill runde våkne blikk og store kuleøyne når maten var innen rekkevidde eller badestampen sto for nære…smiley

Kennelens eldste og yngste hund er gode turkamerater. Herman og Mini smiley

Matmor og Herman. Ikke like sprek som før men er like glad. Håper på mange gode stunder framover og vi er glade for hver dag med denne fine sjarmøren.

Hurricane er antatt den siste hunden som lever nå fra H-kullet. Vi hadde mye moro i utstillingsringen med mange av disse hundene. Alle har de satt dype spor etter seg. Både hos sine kjærlige gode eiere og den stolte oppdretter…