Siden det ble så lenge å vente for å få overført så har jeg litt på lager med ting å skrive om. Tar for meg turen og valpetreffen med sosialt samvær hos Florence og Rune på kennel Jilloc`s i Gøtene i Sverige.

Fredag 22. mai tidlig morgen reiste Torunn Jacobsen og jeg mot Sverige.

Med fem hunder i bilen plassert på best mulig måte Max, Lotta, Sandy, Mini og Mathilde. Supert med stor bil og med lite hus på slep.

Etter en stopp på grensen for å fylle opp kjøleskap og annet har vi ankommet Grastorp for mer diesel på tanken selv om den var fylt full før start. Kjørt i mange timer og bilen super nok litt ekstra med henger. Været er alt annet enn lovende men godt med en strekk på beina og litt mer i magen smiley

Ankommet målet og været er enda verre. Sjåføren er stiv av frost og støl etter turen. Akkurat koblet av vognen og fortelt blir det ikke aktuelt å sett opp. Vinden tar godt tak. Kvelden går med til sosialt samvær med grilling på skift for vi er mange å vi spiser alle sammen inne hos Florence og Rune. Hilser endelig på Lillebror og hans eiere som er våre naboer her på plassen. Mange har kommet og flere blir det neste dag. Uten strøm men med litt hjelp og nytt batteri får vi i gang fyring i ovnen..

Neste dag strålte solen og varmet opp blåfrosne nesetipper fra natten som har blåst forbi. Absolutt en fin dag for utestevnet og treff.. smiley

Slutten av mai og epletreet i full blomst akkurat som Torunn. Litt etterlengtet varme passer bra på årets første campingtur..


Paparazzier på plass. Litt dekning fra begivenheten må til og vi er mange som skifter på å holde kamera i gang.

Utstilling i gang og junior hanner fra gruppen “Andre kenneler” er i gang. Her er min egen “Max” Skvå Mailman (Zero & Sandy) i gang. Han vant sin klasse til tross for at han sletts ikke var så dreven i ringen – men han var ikke helt alene om å være uerfaren så skilte seg ikke nevneverdig ut…

Mange flotte hunder er i mellom her men det får holde med flest bilder av våre egne akkurat nå. Følger på med helbroren Skvå Less Is More i åpen klasse hann.

Begge med felles foreldre og mine egne lekringer. “Lillebror” bor hos medeier Marie- Louise og Johan i Sverige.

Nok mange hunder i mellom før vår egen “Matilde”entrer ringen med sin eier Torunn.

Skvå Mistress i junior klasse tispe smiley

Senere med flere mellom kommer storesøster Lotta inn i ringen. Først øver vi litt ringside for å varme opp både matmor og hund..

God plass i herskapets velstelte hage til det meste….

Skvå Let It Be Me for dagens dommer som var Martijn Buijtenhek.

En til fra vårt team med Zero & Sandy valpene.

Yngste Mini måtte få slippe da hun hadde så mye melk i sine spener og ville bare tilbake til sine liksomvalper. Så skinndrektig.

Vinnerene av gruppen “Andre kenneler” Skvå Less Is More ble nr 1. Skvå Let It Be Me nr.2 Skvå Mistress nr. 3 nr.4 ukjent – nr .5 Skvå Mailman. Det var veldig mange som deltok så stolt av resultatet…smiley

Sandy deltok i Jilloc`s sin gruppe av hunder som var veldig stor.

Stø som et fjell i sin psyke elsker hun alle som har lyst til å kjenne og klemme på henne. En riktig elskverdig dame stiller hun seg opp. Mor selv som har med seg sine flotte prikkebarn. Like vakker som alltid stiller hun her i championklasse


The Queen – N UCH Jilloc`s Velvet Touch “Sandy”

Lille søte snille “Sandy” er alltid grei å ha med å gjøre. En drøm å ha med seg i konkurranse.


Hunder rundt hele ringen og her har dommeren plukket inn i midten de han vil ha med videre i konkurranse.

Sandy vant Championklassen og Yet ble nr.2 Et vakkert bilde tatt av Florence.

Sandy ble til slutt 3. beste hund i den store Jilloc`s gruppen. Waw ikke dårlig for en tispe som har hatt sine to kull allerede. Stolt av jenta mi smiley

Som om ikke dette var nok så vant vi også oppdrettergruppene… Stolt !!

Sandy viser tre av sine vakre prikkebarn. Skvå Let It Be Me med Johan, Skvå Mistress med Torunn og Skvå Less Is More med Marie Louise som handler. Tusen takk alle !

Vi vant !!! Spontan klem av verdens hyggeligste dommer som måtte gjøre det en gang til for fotografen fikk det ikke med.. Supert !!!

Så tid for mer sosialt og kjempegod middag. Selv spiste jeg kålpudding som er gammel husmannskost fikk jeg vite. Den kan virkelig anbefales.

Sandy møter en gammel god bekjent fra valpekassen. Carola som ennå kaller Sandy for “sin valp”

Her er litt for enhver smak. Leker, bånd, lodd på masse fint, drakter og har man lyst på litt personlig pleie så er det både massør og medium for healing eller tarot. Jeg lot ingenting være uprøvd.

Samt dyrlege på plassen som utfører BAER test. Her sover Max lett og tar testen. Resultat er BAER +/+ som betyr dobbeltsidig hørende. Hurra !!

Altså mye å komme seg igjennom på disse få dagene. Vognen besøkte vi bare for å rote litt til eller fylle opp med noe nytt. Her er Torunn i gang med å prøve drakter.

Denne og litt til ble med Torunn hjem..smiley

Flere er svak for pene klær. Fotografen glemte å knipse min gråsorte drakt som ble med hjem sammen med denne jakka som går til det meste – også dongeri som jeg selv er glad i å bruke.

Takk for en fantastisk koselig helg alle sammen. Takk for oss. Bye bye Sverige. Vi starter på hjemveien.. På gjensyn smiley